Βουλευτικές Εκλογές 2011 – Εγγράψου τώρα στον εκλογικό κατάλογο εξωτερικού!!!

Αγαπητοί συμφοιτητές/τριες,

Το Υπουργείο Οικονομικών δέχεται αιτήσεις για παραχώρηση της ειδικής χορηγίας για φοιτητές, για το ακαδημαϊκό έτος 2010 – 2011. ΟΣΟΙ φοιτητές σπουδάζουν σε αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή σε αξιολογημένο/πιστοποιημένο κλάδο σπουδών σχολών της Κύπρου ή του εξωτερικού, έχουν το δικαίωμα βάση νόμου να διεκδικήσουν ειδικής χορηγίας για φοιτητές.

Η χορηγία καταβάλλεται για την κανονική χρονική διάρκεια που απαιτείται για την απόκτηση ενός μόνο τίτλου/διπλώματος σε κάθε κύκλο σπουδών, νοουμένου ότι ο κλάδος σπουδών έχει διάρκεια τουλάχιστον ενός ακαδημαϊκού έτους πλήρους φοίτησης και καταβάλλεται ως ακολούθως:

  1. Ποσό €1708,60 (£1.000) ως γενική χορηγία για όλους τους φοιτητές που συμπληρώνουν ένα ακαδημαϊκό έτος φοίτησης,
  2. επιπρόσθετη ειδική χορηγία ίση με το 50% των διδάκτρων αν η οικογένεια του φοιτητή καταβάλλει δίδακτρα με ανώτατο ποσό τις €854,30 (£500),
  3. ποσό €854,30 (£500) σε οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά για κάθε τέκνο φοιτητή.

Για περισσότερες πληροφορίες, Ηρόδοτος Νικολαΐδης, 07564071427. Υπενθυμίζετε ότι η υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου 2011 μέχρι την 31η Αυγούστου 2011.

Κατεβάστε την αίτηση και πληροφορίες εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation